Informer Online Magazine Editie 2 - 2024 | Page 2

voorwoord

Deadlines.. Sommige ondernemers houden ervan, sommige ondernemers haten het. Sommige ondernemers hebben continu deadlines, sommige ondernemers eens in de zoveel tijd. Deadlines kunnen zorgen voor afraffeling maar ook voor creativiteit. In Nederland zijn deadlines voor ondernemers onmogelijk te negeren want 1 ding is zeker; iedereen heeft te maken met de Belastingdienst. Om ondernemers het zo makkelijk mogelijk te maken en de focus zo veel mogelijk te kunnen leggen op de onderneming zelf, hebben wij besloten om dit magazine volledig te wijden aan het omgaan met deadlines, zodat ondernemers nooit meer onnodig in de problemen zullen komen!

Zo geeft de Belastingdienst de belangrijkste data en 5 tips over het omgaan met fiscale deadlines en stresscoach Karianne Punt geeft tools en strategie├źn vrij die je kan helpen om de stress om te zetten in een bron van motivatie en groei.

Verder vergeten we uiteraard de Belastingdeadlines vanuit het oogpunt van een ervaren adviseur niet, dus vertelt Jan-Gerrit je alles hierover. Daarnaast lees je treffende content van Fonds1818 en Nextens, krijg je 22 tips van Informer-gebruikers over het omgaan met deadlines en hebben wij een top 5 online tools voor een overzichtelijke planning opgesteld voor jullie.

Dit en nog veel meer content, zodat jij vanaf april 2024 nooit meer (ongewild) een deadline mist!

a.

Remco Fr├╝hauf CEO(rechts)

Peter Potters CCO(links)