Groene welkomstactie nieuwe Informer klanten!

Bij Informer vinden we duurzaamheid belangrijk en wij doen er daarom alles aan om zo groen mogelijk te ondernemen. Om dit te vieren hebben wij een groene welkomstactie voor nieuwe Informer klanten!

Om ook voor het laatste stukje van de keten te kunnen compenseren, kunnen wij de hulp van onze nieuwe klanten goed gebruiken! Ondernemers die klant worden bij Informer krijgen van ons namelijk de mogelijkheid om gratis een boom te planten zodat wij ook voor de CO2 uitstoot van hun computer kunnen compenseren. Zodra jij als nieuwe klant jouw demo abbonnement dus hebt omgezet in een betaald pakket mag je van ons gratis een boom planten!

Dit is allemaal terug te vinden in onze duurzaamheid widget in het dashboard in InformerOnline. Hierin kun je dan precies zien waar jouw boom staat, wie hem heeft geplant en kun je de groei van jouw boom zien. Daarnaast zie je in deze widget hoeveel bomen, kWh energie, gram CO2 en liter water jij zelf al hebt bespaard door je facturen digitaal te versturen in plaats van op papier. Op deze manier hopen wij jou een beter beeld te geven van jouw bijdrage aan een betere wereld!

Lees hier meer over Informer's groene initiatieven!

Ben jij dus nog geen klant van Informer maar wel op zoek naar een smart en eenvoudig boekhoudpakket waarmee je ook nog eens een steentje bijdraagt aan een betere wereld? Zoek dan niet verder! Test Informer 1 maand gratis en ervaar het gemak. Ben je na jouw proefperiode overtuigd en besluit je jouw proefabonnement om te zitten in één van onze pakketten? Dan mag jij van ons gratis een boom planten!