Nieuws

Het laatste nieuws op het gebied van boekhouden, ondernemen en meer!

Informer en Storecove onderdeel van de kopgroep ‘e-retour via Peppol’

Het gebruik van e-factureren via Peppol wordt nóg aantrekkelijker door de Peppol Invoice Response berichten! Met deze retourberichten kunnen leveranciers automatisch de status van facturen volgen bij afnemers. Zo kun je zen wanneer de factuur is aangekomen op het Peppol netwerk, het ontvangst is bevestigd door Peppol, het is geaccepteerd door de ontvanger en de factuur is betaald.

7 jaar op rij; InformerOnline wederom MKB Proof!

Voor het zevende jaar op rij is InformerOnline goedgekeurd voor het MKB. De MKB Proof Award wordt uitgereikt door de deskundigen van WINMAG Pro en BAAZ en bevestigt welke zakelijke oplossingen tot de beste voor het MKB behoren.

Vernieuwde Informer App!

Met de app van InformerOnline werk jij ook mobiel overal je administratie bij. Maak en verstuur facturen on the go, upload inkoopfacturen en bonnetjes direct in je boekhouding en registreer jouw uren nu ook in de app!

PZO: Zzp-dossier doorgeschoven naar een nieuw kabinet

In een brief aan de Tweede Kamer hebben de demissionair ministers en staatssecretaris een update gegeven over de voortgang van de beoogde wet- en regelgeving van dit kabinet. Grote beslissingen worden overgelaten aan een nieuw kabinet en de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen is nog altijd in de uitwerkfase valt te lezen in de brief. In dit artikel zetten we de belangrijkste en opvallendste zaken op een rij.

PZO: Toch behoud van tijdelijke lijfrente

Naar alle waarschijnlijkheid blijft de tijdelijke lijfrente behouden, zo meldt het Financieel Dagblad. Dat is goed nieuws voor zelfstandige ondernemers. Want juist zelfstandige ondernemers bouwen ook op deze manier pensioen op en hebben behoefte aan flexibiliteit. Niet alleen bij de inleg, maar ook bij de uitkering.