Duurzaam en Verantwoord ondernemen met Informer

Duurzaam en verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Ben jij al op de hoogte van onze groene alternatieven?

In dit artikel kletsen we je even bij over hoe wij ons steentje bijdragen aan een betere wereld!

Informer Foundation: Wat terugdoen voor de maatschappij

Via de Informer Foundation proberen we altijd iets terug te doen voor mensen die het wat moeilijker hebben. Daarom gebruiken we ieder jaar een deel van de omzet om projecten over de hele wereld te steunen. Zo hebben we bijvoorbeeld kinderen in Gambia de mogelijkheid geboden om hun tanden te laten verzorgen, kinderen door heel Afrika naar school laten gaan en waterputten aangelegd in verschillende dorpen in Bangladesh. Door jouw maandelijkse abonnementskosten voor Informer, maak jij dus ook deel uit van deze initiatieven!

Een groen en papiervrij kantoor

Duurzaam ondernemen is een keuze, dat geloven wij. Vandaar dat wij ervoor kiezen om ook een duurzaam kantoor te runnen. Informer heeft: - CO2-neutrale verwarming en airco dankzij de aardwarmtepomp; - Een papierloos kantoor, gebruiken we wel papier, dan met het FSC® keurmerk; - Alleen oplaadbare batterijen en led-verlichting; - Groene stroom; - Elektrische bedrijfsauto’s. Als gebruiker van InformerOnline doe jij dus mee in onze strijd voor duurzaamheid!

Energie-neutrale servers

De servers waar InformerOnline gebruik van maakt zijn van AWS, gelegen in Frankfürt, Duitsland. Naast het feit dat deze servers te allen tijde optimaal beveiligd zijn, zijn ze ook nog eens energie-neutraal! Op die manier verkleinen we dus onze ecologische footprint weer een beetje! Ontdek hier waarom de AWS-servers zo duurzaam zijn →

Gratis Duurzaam Boekhouden voor ANBI

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat stichtingen met dit kenmerk aan een aantal integriteitseisen moeten voldoen. Omdat ANBI stichtingen duurzaam of maatschappelijk verantwoord zijn kunnen zij profiteren van belastingvoordelen. En ook Informer wilt wat terugdoen. Vandaar dat je als ANBI stichting gratis kunt boekhouden met ons programma.

Heb jij een stichting met een ANBI-status? Meld je dan snel aan om gratis gebruik te maken van Informer!