WeJoin:

Stop met Excel, start met BI

Ook zoveel tijd kwijt aan het creëren van rapportages in Excel? Wellicht heb je al eens gehoord van Microsoft Power BI, dé tool die het nu voor elk bedrijf mogelijk maakt om op laagdrempelige wijze aan de slag te gaan met Business Intelligence & Data analyse. Géén dagelijkse Excel-werkzaamheden meer, maar één keer een dashboard ontwerpen, welke dagelijks automatisch kan worden ververst.

Microsoft Power BI & Informer

WeJoin heeft een Power BI template ontwikkeld waarmee je data vanuit jouw Informer administratie vlekkeloos kunt inladen in Microsoft Power BI. Filter, sorteer, bereken en visualiseer data zoals jij dat graag wilt. Bespaar ontzettend veel tijd, en profiteer van geautomatiseerde rapportages in Power BI; op je PC, tablet én telefoon.

Microsoft Power BI & Informer

⏲️ Bespaar veel tijd! Je hoeft niet meer dagelijks met Excel aan de slag om de door jou gewenste overzichten te creëren. Je maakt één keer het rapport zoals jij dat wilt, en vervolgens kun je deze automatisch laten verversen.

📊 Vertaal jouw data naar waardevolle inzichten. Jouw Informer administratie zit boordevol waardevolle data. Middels deze template kun je aan de slag om in Power BI overzichten te creëren die voor jou het meest waardevol zijn.

💻 Jouw rapportages toegankelijk vanaf elk device. Maak je gebruik van een Power BI Online licentie? Dan kun je het door jou gemaakte dashboard overal bekijken: op je telefoon, tablet, laptop, het kan allemaal! Meer weten? Lees hier rustig alles over de template, en bestel eventueel online.

image

Over WeJoin Bij WeJoin staan we voor bevlogenheid. Wij geloven dat mensen beter presteren wanneer ze doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Wij streven ernaar mensen in hun kracht zetten en ze in staat te stellen hun doelen te bereiken. Hoe? Door mens, proces en technologie samen te brengen. Door ervoor te zorgen dat bedrijfsprocessen zoveel mogelijk geautomatiseerd verlopen, en data om te toveren naar waardevolle inzichten. Zo kunnen jij en jouw team zich focussen op wat er voor jullie het meest toe doet. Dat noemen wij ontzorgt door ICT.