Stichting Droomhuis Hoeksche Waard

Stichting Droomhuis Hoeksche Waard beschikt over woonvoorzieningen voor kinderen met een beperking. Sandra, de penningmeester, vertelt het verhaal van deze ANBI-stichting.

“Ik vind het gewoon niet kunnen dat die kinderen geen keuze hebben!” Volgens Sandra komen kinderen met een verstandelijke beperking vaak terecht in een instelling waar ze eigenlijk misschien helemaal niet willen wonen. Dankzij Stichting Droomhuis hebben een aantal van deze kinderen wél een keuze. Hun grootste droom is dan ook om een droomhuis op te bouwen, waar de kinderen nog heel lang en gelukkig met z’n allen kunnen blijven wonen. Omdat de stichting begon te groeien moesten er op een gegeven moment wel facturen worden verstuurd en een jaarrekening worden opgesteld. Dat doen zij met InformerOnline! En omdat het een ANBI-stichting is, mag Stichting Droomhuis Hoeksche Waard zelfs gratis boekhouden. “Zonder Informer was het leven wel iets lastiger geweest, we zouden het professionele overzicht missen.”

Wil je meer te weten komen over de projecten van stichting Droomhuis Hoeksche Waard? Neem dan snel een kijkje op hun website!


Heb jij ook een ANBI-stichting en wil je graag je boekhouding op een eenvoudige en professionele manier georganiseerd hebben? Dat kan! Bij Informer vinden we het belangrijk dat ook ANBI-stichtingen hun administratie goed op orde hebben. Daarom bieden wij ons programma gratis aan voor stichtingen met een ANBI status!