Slim ondernemen:

De verschuiving van traditioneel naar online!

Is deze verschuiving nog steeds bezig dan? Ja, dat is het zeker! En misschien wel sneller dan ooit. Door corona hebben veel ondernemers snel moeten handelen door hun business online te halen en dat was niet zonder resultaat! Het afgelopen jaar zijn het aantal online bestellingen sterk toegenomen. Consumenten hebben de eenvoud en snelheid van online winkelen ontdekt en de verwachtingen zijn dan ook dat dit een blijvende ontwikkeling is. Voor veel ondernemers is het daarom belangrijk om aan deze verschuiving toe te geven en een webshop te starten. Hoe dit precies werkt en wat hierbij komt kijken? Dat vertellen wij in dit magazine!

Het magazine begint zoals gewoonlijk met het laatste nieuws van Informer en onze partners. Daarnaast lees je in het interview met Wouter Twisk van JouwWeb en Joost Hermans van Webwinkelfacturen alles over het opzetten van je eigen webshop en de voordelen hiervan. Vervolgens geven wij je in onze blog 11 tips om jouw webshop zo succesvol mogelijk in te richten.

In een blog van Knab kom je meer te weten over de betaalmogelijkheden voor jouw webshop en hoe jij de juiste betaalmethoden kiest voor jouw klanten. In onze eigen blog vertellen we hoe je als ondernemer een financiële buffer kunt opbouwen om onverwachtse kosten te kunnen dekken.

Vervolgens lees je meer over het doen van je eerste btw-aangifte en zet Teamleader de voordelen van de koppeling tussen InformerOnline en de work management tool van Teamleader op een rij.

Daarnaast vertelt WeJoin alles over; Microsoft Power BI en hoe deze tool ervoor zorgt dat jij géén dagelijkse Excel-werkzaamheden meer hebt. De belastingtips staan deze keer in het teken van.. je raadt het al: webshops!

De ondernemers die dit nummer in de spotlight staan zijn Sandra van stichting Droomhuis Hoeksche Waard en Theo van Woodyshousing. Zij vertellen alles over hun bedrijf en ervaringen met Informer.

Wij wensen jou veel leesplezier en succes met het online halen van jouw business!

CCO Peter Potters & CEO Remco Frühauf