Teamleader:


Koppel InformerOnline met de work management tool van Teamleader

Te veel tijd kwijt aan administratie en vergaderingen? Klanteninformatie onvindbaar in duizend-en-één inboxen, Excelsheets en tools? Geen flauw benul hoe je bedrijf ervoor staat?

Het kan anders. Dankzij Teamleader maken ondernemers en hun teams een einde aan alle tijdrovende rompslomp. Met de work management software van Teamleader kan je verkopen, factureren en werk plannen. En dat alles op één plek. Bovendien koppel je Teamleader heel makkelijk met je boekhouding in InformerOnline. Resultaat: een perfect overzicht van de lopende verkoopkansen, projecten en betalingen; en misschien nog crucialer: een haarscherp beeld van hoe je bedrijf presteert.

Ontdek hier het verhaal van Eric van Peeters Duurzaam

Dit kun je allemaal met Teamleader:

1. Klanten beheren.

Met CRM (Customer Relationship Management) van Teamleader heb je alle informatie van klanten en contacten op één plek. Adressen, gemaakte afspraken, de communicatiegeschiedenis… Makkelijk toegankelijk voor jou of je collega’s.

2. Offertes maken.

Laat nooit meer geld liggen: met Teamleader volg je elke verkoopkans op de voet. Maak professionele offertes en laat ze online ondertekenen. Zo verkoop je sneller, én meer.

3. Projecten beheren.

Maak van een offerte een project en volg het zorgvuldig op. Bepaal deadlines, groepeer taken en lever het project op tijd af. Blijf daarbij binnen budget zonder je winstmarge uit het oog te verliezen dankzij glasheldere projectcijfers.

4. Uren registreren.

Met Teamleader houd je makkelijk en nauwkeurig gewerkte uren bij, voor correcte facturen en duidelijke rapporten. Dat kan zelfs tijdens het werk met de Time Tracker. Vervolgens kun je dieper inzoomen op de factureerbare tijd per klant of project.

5. Facturen maken.

Maak, verstuur en beheer je facturen in een paar klikken op basis van een offerte of van een project. Je verzend ze via mail of per post. Maak gebruik van sjablonen, stel periodieke facturen in en koppel met je InformerOnline boekhouding. Wanneer de factuur op ‘betaald’ wordt gezet, wordt de betaalstatus in Teamleader ook aangepast.

6. Geld ontvangen.

Dankzij Teamleader word je op tijd en correct betaald. Raadpleeg altijd en overal de juiste statussen van betaling, stelt automatische betalingsherinneringen in voor wanbetalers en laat je klant online betalen.