Nieuws

Het belang van e-factureren via Peppol

In het webinar dat wij samen organiseerden met Novak vertellen onder andere Gerard Bottemanne van onderzoeksbureau GBNED en Patrick Krul van de Nederlandse Peppolautoriteit alles over de e-factureren via Peppol en wat dit kan betekenen voor jouw bedrijf!

PZO: Wat betekent de verkiezingsuitslag voor zelfstandigen?

Op 17 maart werd de verkiezingsuitslag bekend. Op het eerste gezicht is het een overwinning voor zelfstandig ondernemers die streven naar vrijheid en eigen keuzes maken, want dat is precies waar de VVD en D66 voor staan. Maar omdat er nog een formatie moet komen met andere partijen blijft het nog even spannend.

Informer is uitgenodigd bij Holland FinTech

Op vrijdag 30 april is Peter Potters van Informer uitgenodigd om meer te vertellen over de privaat-publike samenwerking met de Belastingdienst. Peter vertelt in deze sessie meer over het belang van 'compliance by design' en de totstandkoming van deze samenwerking.

InformerOnline voorzien van de RGS Brugstaat

De standaard indeling van de RGS Brugstaat zorgt ervoor dat iedereen in hetzelfde formaat grootboeksaldi aan kan leveren voorzien van RGS codering. Hierdoor is het mogelijk om gegevens vanuit InformerOnline op basis van RGS over te zetten naar fiscale aangiftesoftware. Zo wordt het uitwisselen van gegevens vanuit je boekhouding nóg eenvoudiger!